Din lokale maskinentreprenør

HMB Maskin AS har høy fagkompetanse i sitt felt, og ønsker å være et naturlig førstevalg for deg som trenger en komplett maskinentreprenør.

Våre referanser

Hva kan vi hjelpe deg med?

HMB Maskin er utfører alt av graving og grunnarbeid for private, profesjonelle og offentlige utbyggere. Våre erfarne maskinførere utfører oppdrag for kunder over hele Innlandet og nærliggende fylker.

Ikon - skog

Tomtegraving

Skal du bygge ny bolig, eller et næringsbygg? Vi utfører gravearbeid i forbindelse med opparbeidelse og klargjøring av alle typer tomter.

Ikon - gravemaskin

Grøftegraving

Vi bistår med graving av grøfter for legging av kabler eller dreneringsarbeid. Vi har også ADK-sertifiserte medarbeidere  med på laget for grøfting i forbindelse med vann- og avløp.

Ikon - dumper

Massetransport

Transport av masser er nødvendig i de fleste prosjekt. HMB Maskin transporterer alle typer fyllmasser til og fra anleggsområder, eller dit du måtte ønske.

Ikon - ødelagt hus

Riving

HMB Maskin utfører små og større rivningsoppdrag. Dette kan for eksempel være riving av eneboliger, garasjer, lagerbygg eller næringsbygg.

Alt avfall håndteres etter gjeldende lovverk.

Ikon - vei

Planering og nydyrking

Skal det opparbeides ny vei? Vi planerer ulike underlag og terreng.

Vi tar på oss oppdrag innen nydyrking av landsbrukseiendom, og utfører overflatefresing, dypfresing og steinknusing.

Ikon - dråpe

Drenering

Plages du med vann som tar seg inn gjennom grunnmuren? Er det spor av fuktskader i kjelleren, eller kanskje sopp og råte? Da kan dette være en jobb for en erfaren maskinentreprenør.

Motta et pristilbud

Har du et oppdrag du trenger utført? Ikke nøl med å sende oss en henvendelse.